Groot ontbijtbuffet á volonté

Geplaatst op 23/5/2013
Categorie: Activiteiten

CD&V Wetteren nodigt u vriendelijk uit op haar
Groot ontbijtbuffet á volonté
Zondag 2 juni 2013 vanaf 8:30 u tot 12:00 u


Feestzaal Dassenveld
Massemsesteenweg 54, Wetterenvolwassenen: 10 EUR (inclusief glas cava)

kinderen tussen 7 en 12: 5 EUR

kinderen tot 6 jaar: gratisKaarten te bekomen bij de CD&V-mandatarissen
of telefonisch (0486 800 313)

Dat verdient een bloemetje!

Geplaatst op 13/5/2013
Categorie: Algemeen

CD&V Wetteren dankt  goeverneur Briers, burgemeester Taylor van Wichelen, onze eigen burgemeester Alain Pardaen, alle brandweerlui, politieagenten, experts, leden van de civiele bescherming, het ministerie van defensie, de logistieke eenheden en alle andere diensten die betrokken waren bij de bestrijding en opvolging van de ramp die Wetteren en Wichelen trof in de voorbije week.

CD&V Wetteren betreurt bepaalde negatieve persberichten en staat erop om alle verantwoordelijken uitdrukkelijk te feliciteren met de aanpak en om alle Wetteraars te bedanken voor het begrip en de discipline die zij betoonden bij het opvolgen van de genomen maatregelen.

CD&V Wetteren wenst tenslotte ook zijn medeleven te betuigen met de familie van het slachtoffer dat gevallen is ten gevolge van de trein/giframp.

JONG CD&V Wetteren verwent de moeders op Moederdag (12 mei 2013)

Geplaatst op 17/4/2013
Categorie: Activiteiten

 

Ontbijtmand Cd&V-jongeren

JONG CD&V Wetteren brengt dé oplossing voor wie nog geen cadeau in gedachten heeft voor Moederdag (zondag 12 mei).

De Wetterse jongerenafdeling verkoopt namelijk ontbijtmanden speciaal voor Moederdag.

Het ontbijt is voorzien met allerlei gezonds en lekkers en dit tegen de zeer democratische prijs van 7 euro per persoon.

Daarenboven leveren ze deze overheerlijke ontbijtmanden aan huis.

Wil je jouw (groot)moeder, vrouw,… verrassen op Moederdag?

Bestel dan nu je ontbijtmand via mail jongcdenv.wetteren@gmail.com, telefoon 0472/47.98.88 of website www.jongcdenvwetteren.be

Prijzen: ontbijtmand € 7 per persoon, deluxe met bubbels € 11 per persoon, kinderen € 5 per persoon

Interview met Wouter Beke in 'De Standaard' over het thema 'De terugkeer van de ideologie'

Geplaatst op 1/2/2013
Categorie:

‘Wij zijn estafettelopers', zegt CD&V-voorzitter Wouter Beke. ‘Wij hebben de stok gekregen en proberen die stok in iets betere omstandigheden door te geven. Ik vind het belangrijker om een stap in de goede richting te zetten dan als een klein kind nukkig in de hoek te gaan zitten omdat ik niet mijn volle goesting heb gekregen.'

‘Ik ben opgegroeid met ziekte', zegt Wouter Beke. ‘Mijn vader was huisarts en dus werd ik voortdurend geconfronteerd met mensen die het niet zo goed hadden als ik. Als tiener moest ik weleens de deur opendoen voor jongens van mijn leeftijd die zich net niet hadden doodgespoten met drugs, en die ik samen met mijn moeder naar binnen moest dragen. Het zijn beelden die mij altijd zullen bijblijven. Nadenken over ideologie is voor mij geen abstracte oefening. Het gaat altijd over mensen, over concrete mensen.'

Lees het volledige bericht >>

De integrale speech van Wouter Beke op de nieuwjaarsreceptie van CD&V op 26 januari 2013.

Geplaatst op 31/1/2013
Categorie: Algemeen

Beste vriendinnen en vrienden, beste christendemocraten

De voorbije jaren hielden we onze nieuwjaarsreceptie in Antwerpen. Maar nu BHV eindelijk is gesplist en nu we hier één Vlaamse kieskring hebben, leek het moment ons ideaal om hier te verzamelen. Welkom dus in Vlaams-Brabant!

Weet u nog: twee jaar geleden stond ik alleen op het podium. Als uw grote leider, u kent mij. Vorig jaar stond ik samen met onze boegbeelden, de vele stronken die rijke vruchten voortbrengen in onze partij. Zij staan hier vandaag voor mij.

En dit jaar? Dit jaar is het tijd voor onze nieuwe scheuten! U ziet ze hier al staan, maar daar vertel ik u straks meer over.

Dames en heren,

U kent vast het gevoel van zand dat tussen uw vingers glipt. En u kent het fenomeen dat hoe krampachtiger u uw hand balt om het zand vast te houden, hoe sneller het zand wegglipt.

Dàt is het gevoel dat vele Vlamingen de voorbije jaren hebben gehad. Het gevoel de dingen niet meer onder controle te hebben.

Lees het volledige bericht >>

<< Vorig bericht 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Volgend bericht >>

Content Management Powered by CuteNews