Afbeelding1

Een goed draaiend vaccinatiecentrum

Bij een werkbezoek op 18/03 zag onze burgemeester nogmaals dat we een goed draaiend vaccinatiecentrum hebben! Het was de drukste dag tot nu toe waarbij 650 mensen gevaccineerd werden.

Ook de getuigenissen die we binnenkrijgen tonen dat het vaccineren in Wetteren zeer goed verloopt. Onderstaande berichten kregen we toegestuurd. Super om te lezen, toch?

Proficiat Wetteren! De burgemeester, de medewerkers, de super vriendelijke verwelkoming en idem aan de balie, de verpleegsters, de “spuitmadam”, de begeleiding achteraf, de stewards met rolstoel aan de parking… Dat verdient een bloemeke, en 11 op 10! Echt, van harte, het was PERFECT!

Proficiat voor de puike organisatie! Het voltallige team doet het schitterend! Veel lof aan alle medewerkers en vrijwilligers! Ik ben een fiere Wetteraar in deze moeilijke coronaperiode.

Bedankt aan allen die meewerkten om het vaccinatiecentrum in de Warande op een perfecte manier te laten draaien. Vriendelijke, vlotte begeleiding van begin tot einde van de vaccinatietoer! Dikke pluim voor allemaal.

CD&V Wetteren – 2015