Afbeelding2

Meer speelruimte in Wetteren

Speelruimte Vijverstraat

Deze zomer zal de Wetterse Markt opnieuw tijdelijk ingericht worden als speelruimte voor kinderen. Het bestuur zal daarvoor nieuwe speeltuigjes aankopen.

Net zoals vorig jaar zal het tijdelijke zomerspeeltuintje van de Markt vervolgens een definitieve plek krijgen. Na het pleintje in Oliemeers  heeft het college nu gekozen om het pleintje aan de Vijverstraat in te richten als nieuwe speelplek in Wetteren.

Voor de inrichting van het pleintje kunnen kinderen en jongeren nu al hun ideeën kwijt. Iedereen kan zo zijn steentje bijdragen aan dit nieuwe speelpleintje in het centrum van Wetteren.

Avontuurlijke speeltuin Diepenbroek

Ook in de wijk Diepenbroek zitten we niet stil. Na de aanleg van een schelpenbuffer met bijhorende pompen zijn we nu gestart met de aanleg van een avontuurlijke speeltuin. Er werden reeds bomen geplant,  wilgentunnels aangelegd en nog andere avontuurlijke speelelementen liggen klaar om het speeltuintje vorm te geven. Deze natuurlijke elementen zullen aangevuld worden met nog enkele speeltuigjes die reeds besteld zijn en binnenkort ook geplaatst zullen worden.

Wijk Diepenbroek, hou jullie klaar voor een schitterende avontuurlijke zomer!

Katrien Claus
schepen voor openbare werken

CD&V Wetteren – 2015