Maak kennis met onze nieuwe voorzitters en secretaris

Op 18 januari ging niet alleen onze nieuwjaarsreceptie door, maar werden ook lokale bestuursverkiezingen georganiseerd.
Hierbij werd Luc De Vreese verkozen tot nieuwe voorzitter van CD&V Wetteren en Erna De Keulenaere tot secretaris. Herman De Winne wordt de nieuwe voorzitter van de Wetterse CD&V-senioren.

Luc De Vreese is gehuwd met Bea De Schrijver, vader van Bert en Lotte en opa van Jensen, Lars en Loren. Van opleiding is hij landbouwkundig ingenieur, maar sedert enkele jaren met pensioen.
Luc is voorzitter van het feestcomité van de parochie, secretaris van de VZW Parochiale Werken Overschelde en actief lid van toneelvereniging ToOver.

Erna De Keulenaere is geboren en getogen in Massemen. Zij is al 40 jaar werkzaam in Mariagaard, eerst als opvoedster en ondertussen al ettelijke jaren als internaatsbeheerder. Zij is actief in de Massemse parochieploeg en is lid van het Martinuskoor.

Herman De Winne is gehuwd met Lieve Verschooris en vader van raadslid Bram De Winne. Hij is al jarenlang voorzitter van de werkgroep vluchtelingen.

Bram De Winne en Raf Bossaer blijven actief, respectievelijk als voorzitter van de jongeren en als voorzitter van de afdeling Massemen.